Waarom BHV bij Safety Academy?

Safety Academy is dé specialist op het gebied van praktijkgerichte BHV cursussen, waarbij cursisten centraal staan. Onze organisatie staat bekend om haar expertise en toegankelijkheid. Om het u eenvoudig te maken, bieden wij een enkel één cursus aan op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO.

Samen met het team hebben wij het doel om zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van bedrijfshulpverlening. Dit realiseren wij door het inzetten van vakbekwame en gecertificeerde instructeurs zodat de cursisten opgeleid worden tot bekwame BHV’ers. Onze cursusleiders kunnen u alles vertellen over het verlenen van hulp tijdens een noodsituatie.

Praktische cursus

Veel herhaling in de cursus en daardoor snel in de praktijk!

Gemak

We kunnen ook bij je op locatie komen waardoor je nergens heen hoeft!

Betaalbaar

Wij bieden kwaliteit aan tegen betaalbare prijzen!

Al onze instructeurs zijn gecertificeerd

Wanneer u kiest voor een cursus bij Safety Academy, kunt u erop vertrouwen dat de instructeurs bekwaam zijn. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben de expertise die nodig is om u op te leiden tot BHV’er. Na het volgen van de cursus heeft u invulling gegeven aan een stukje wettelijke verplichting en zult u beschikken over deskundige BHV-ers. Dat is prettig voor u, uw werknemers en uw klanten.

Binnen een dag jouw hele bedrijf een BHV certificaat laten halen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Akkoord(Vereist)

Contact

Safety Academy
Frontstraat 4b
5405AK Uden