Waarom de BOA cursus volgen?

Wil jij een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) worden? Dan moet je voldoen aan de basisbekwaamheid eisen van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit wordt getoetst door de Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH). Dit examen bestaat uit twee onderdelen: een theorietoets en een praktijkexamen. Na het behalen van deze examens ontvang je het officiële getuigschrift BOA.

Om je voor te bereiden op de examens van de ExTH verzorgen wij een complete cursus. De cursus volg je klassikaal met maximaal 15 deelnemers. Het is een deeltijdopleiding, waardoor je de cursus perfect kunt combineren met je huidige baan of studie. Tijdens de cursus gaan theorie en praktijk hand in hand. Onze enthousiaste instructeur heeft ervaring in het vakgebied en brengt je de kneepjes van het vak bij.

Wat bieden wij aan

Je volgt de BOA cursus ter voorbereiding op het ExTH examen. Je leert in een kort tijdsbestek veel door de combinatie van theorie en praktijk en de persoonlijke aandacht van een instructeur met ervaring in het vakgebied.

Inhoud en prijs van de cursus

De cursus bestaat uit 16 lesdagen, verspreid over 4 maanden. We ontvangen je graag op onze cursuslocatie in Uden. Benieuw naar de exacte lesdagen? Neem even contact met ons op.

De kosten voor de cursus zijn op aanvraag. De prijs is exclusief de examenkosten bij de ExTH. De tarieven van het examen staan vermeld op de website van de ExTH.

De onderwerpen die tijdens de BOA cursus aan bod komen:

  • Rechtskennis: 9 lesdagen
  • Benaderingstechnieken en uitschrijven van combi-bon: 7 lesdagen

Het lesmateriaal bestaat uit de sheets van de presentaties en een speciaal ontwikkelde theoriebundel van relevante wetsartikelen die worden getoetst in het ExTH examen. 

Goed voorbereid naar het ExTH examen om BOA te worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Akkoord(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Contact

Safety Academy
Frontstraat 4b
5405AK Uden