Waarom een BHV-ploegleider cursus doen?

Door een BHV cursus te volgen, word je bedrijfshulpverlener. Een BHV cursus kun je zien als een EHBO cursus, plus nog enkele belangrijke extra’s. Je BHV diploma halen heeft waarde op het werk, maar eigenlijk zou iedereen een BHV cursus moeten volgen. Een EHBO cursus is mooi, maar een BHV cursus is nóg beter. Niet alleen op het werk, ook privé.

Wat bieden wij aan

U kunt bij ons een BHV cursus in 1 dag afronden. Dit is mogelijk door onze praktische aanpak en de expertise van onze cursusleiders. Tijdens de 1-daagse BHV cursus komen alle belangrijke onderwerpen aan bod

Bij u op locatie

Op cursuslocatie

Inhoud en prijzen van de cursus

Om ervoor te zorgen dat wij u optimaal kunnen begeleiden, bestaat de groep van cursisten uit maximaal 14 deelnemers. De BHV Instructeur behandelt de theorie klassikaal in een compacte groep zodat er persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. Na het doornemen van de theorie gaan we aan de slag met de praktijk zodat u ook in reële situaties ondersteuning kan bieden bij nood. De cursus wordt afgesloten met een examen. Wanneer u deze succesvol afrondt, ontvangt u een BHV certificaat.

De kosten van een BHV Basis Cursus bedragen €242,- (incl. BTW). U ontvangt hiervoor de theorielessen en praktijklessen in 1 dag, aaneensluitend het examen en een erkend BHV certificaat dat één jaar geldig is.

Binnen een dag jouw hele bedrijf een BHV-ploegleider certificaat laten halen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Akkoord(Vereist)

Contact

Safety Academy
Frontstraat 4b
5405AK Uden